Regizoare
In noiembrie 1998,
a fondat Compania
independenta de teatru ""Teatrul Inexistent""
2001: A primit Premiul Criticii in cadrul Galei UNITER, pentru Teatru alternativ si pentru infiintarea companiei ""Teatrul Inexistent""

Cu fondurile obtinute exclusiv din spectacolul ""Top Dogs"", pus in scena de tanara regizoare Theo Herghelegiu, Teatrul independent Arca din Bucuresti
si-a putut inaugura noua sala de teatru. Amenajata in podul clubului La Scena, noua sala de spectacole ofera posibilitatea unui teatru viu, polemic, deschis problematicii zilelor noastre. Piesa ""Top Dogs"" a circulat prin tara pentru a face rost de banii necesari consolidarii si decorarii spatiului. Spectacolul, dupa o piesa a elvetianului Urs Widmer, are o distributie de exceptie: Valeria Seciu, Victor Rebengiuc, Ozana Oancea, Serban Ionescu, Claudiu Bleont, Mihai Dinvale si Ionel Mihailescu. Deschiderea noii sali de teatru este marcata, intre 7 si 12 mai, de Festivalul ""Blooming"", organizat de Teatrul Arca si Clubul La Scena. Pentru regizarea piesei ""Top Dogs"", care a reusit sa stranga fondurile necesare deschiderii unei noi sali de teatru, Jurnalul National o declara pe Theodora Herghelegiu ""Omul zilei"".