Victoria de la Petrosani le da aripi dinamovistilor. Doar ca ea a fost obtinuta cu multa sansa, ""minerii"" ratand exasperant de mult. Directorul general, Gigi Netoiu, se multumeste si cu un loc de Cupa UEFA. Dupa ce gazdele au pus victoria lui

Victoria de la Petrosani le da aripi dinamovistilor. Doar ca ea a fost obtinuta cu multa sansa, ""minerii"" ratand exasperant de mult. Directorul general, Gigi Netoiu, se multumeste si cu un loc de Cupa UEFA.

Dupa ce gazdele au pus victoria lui Dinamo pe seama arbitrajului, antrenorul ""cainilor"", Florin Marin, a tinut sa le raspunda celor de la Jiul.
OPTIMISTI. ""Dinamo a meritat victoria, chiar daca am avut si multa sansa. Este bine ca baietii s-au mobilizat si lupta pentru titlu ramane deschisa"", a spus ""Flocea"". Mijlocasul Dan Alexa spera ca succesul de la Petrosani sa ""sparga toate relele"", mentionand ca rezultatul din meciul cu Jiul relanseaza lupta pentru titlu. De aceeasi parere este si capitanul Florentin Petre, care a fost unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren.
INGANDURAT. Antrenorul gazdelor, Aurel Sunda, s-a aratat multumit de jocul echipei sale, in ciuda infrangerii. ""Jiul merita sa castige cel putin un punct, pentru ca a facut un meci bun. Nu pot sa-mi imaginez cum Dulcea a ratat doua ocazii imense. Probabil asta e valoarea lui. Nu spun mai multe, pentru ca sigur este si el demoralizat"", a spus Sunda.

MINERIADA IMPOTRIVA ""CAINILOR ROSII""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.