Cantaretii romani se straduiesc sa se faca remarcati si pe plan international, asa ca multi dintre ei au realizat ca o colaborare cu un interpret strain le-ar ridica mingea la fileu. Piesele cu pricina au ajuns hituri in Malta, Germania si Italia.

Cantaretii romani se straduiesc sa se faca remarcati si pe plan international, asa ca multi dintre ei au realizat ca o colaborare cu un interpret strain le-ar ridica mingea la fileu. Piesele cu pricina au ajuns hituri in Malta, Germania si Italia.

Spre exemplificare, va spunem ca cei care au spart gheata, in acest sens, au fost Andreea Antonescu si maltezul Fabrizio Fanielli, cu piesa ""When we danced"", compusa de Anthony Little si Rick Kelly, vestiti pentru colaborarea cu Jennifer Lopez.
AMOR NEBUN. Melodia s-a bucurat si de un premiu la Festivalul de la Mamaia, Sectiunea Slagare, dar si de un videoclip deloc cumintel, filmat pe plajele insorite ale Litoralului nostru. ""When we danced"" a fost inclusa pe albumele ambilor solisti, scose la vanzare in Italia, Germania si Malta. Problema a fost ca, pe parcursul acestei colaborari, cei doi s-au cam amorezat, faza la care Justin, pe atunci logodnicul romancutei, a dat cu pumnu-n masa. Insa, mult zgomot pentru nimic, caci lucrurile au reintrat pe fagasul normal dupa ce maltezul si-a luat zborul spre casa. Si lista continua, cele mai multe astfel de duete fiind puse la cale in anul de gratie 2006. Piesa ""E scandalos"" a trupei De la Vegas, adica Daniel Robu si Silvia Launeanu, a atras atentia prietenilor lor, membrilor formatiei Pachanga, aflata in topurile internationale.
E SCANDALOS. Varianta romano-spaniola a cantecului a fost inregistrata pentru piata autohtona, cea engleza urmand a fi destinata pietei internationale. ""E scandalos"" a devenit deja un hit in Germania: ""Este o adevarata onoare sa cantam cu Pachanga, trupa care in acest moment face furori in intreaga lume"", spune Silvia. Chiar daca unii zic ca este vorba despre o manea, piesa ""Khalini"", pe care Sanda Ladosi o canta la dublu cu libanezul Jamal, face furori. Albumul pe care a fost inclusa melodia a inregistrat vanzari de 100.000 de unitati. Jamal este cunoscut in Romania si datorita colaborarii cu manelistul stomatolog Costi Ionita. Loredana a preferat insa sa aleaga, pentru un videoclip, un interpret francez.

SELING SI AL BANO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.