Moldovenii au castigat derby-ul cu Pandurii, dar antrenorul Mircea Rednic (foto) este de parere ca echipa sa mai are nevoie de sase puncte pentru a putea evolua si in sezonul viitor in Divizia A. FERICIT. ""A fost un joc placut, cu o incarcatura m
Moldovenii au castigat derby-ul cu Pandurii, dar antrenorul Mircea Rednic (foto) este de parere ca echipa sa mai are nevoie de sase puncte pentru a putea evolua si in sezonul viitor in Divizia A.

FERICIT. ""A fost un joc placut, cu o incarcatura mare. Este o victorie importanta, dar le-am spus jucatorilor ca acest campionat nu s-a terminat, pentru ca mai avem patru meciuri, din care doua cu echipele care trag la titlu. In ultima etapa, Vasluiul va decide campioana, un lucru care ne bucura pe noi. Sunt fericit nu ca am luat puncte, ci ca am reusit sa revenim pe tabela de marcaj"", a afirmat Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui.
CALM. Omologul sau de la Tg. Jiu, Nae Ungureanu, a recunoscut ca se astepta ca moldovenii sa domine partida. ""A fost un joc foarte disputat, avand in vedere situatia celor doua echipe in clasament. Sorin Corpodean ne-a bagat de fiecare data in careu, dand foarte multe lovituri libere Vasluiului. Asta nu inseamna ca eu as contesta victoria echipei gazda."" (Sorin Anghel)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.