Dupa cinci zile pline cu tehnologie, CERF si-a inchis portile ieri-seara. Vizitatorii standului nostru din pavilionul 14 au primit peste 25.000 de publicatii marca Jurnalul National si Saptamana Financiara si au admirat cele mai frumoase fete ""digit

Dupa cinci zile pline cu tehnologie, CERF si-a inchis portile ieri-seara. Vizitatorii standului nostru din pavilionul 14 au primit peste 25.000 de publicatii marca Jurnalul National si Saptamana Financiara si au admirat cele mai frumoase fete ""digitale"", venite sa faca poze cu cel mai tare bolid din targ.

A fost cea mai lunga saptamana a anului pentru pasionatii de tehnologie si companiile care i-au asteptat la Romexpo cu ultimele gadgeturi si oferte imbatabile. Pentru cei care nu au reusit sa ajunga la targ, vom publica in fiecare zi cate o fotografie de la CERF. La
18 mai, in urmatorul numar al suplimentului nostru - Jurnalul Digital, veti gasi un fotoreportaj cu cele mai ""fierbinti"" imagini surprinse de colegii nostri intre 3 si 7 mai.
NOUTATI. Printre multe altele, am admirat cel mai mare display cu plasma din Romania, un Samsung cu diagonala de 80 de inch (adica doi metri). Fabricarea lui a durat patru luni, iar pretul de vanzare ajunge undeva la 80.000 de euro fara taxe.
Sony a adus un televizor universal, LG, primul celular cu butoane touchscreen, langa o masina de Formula 1 (fara motor, asa ca tot noul Astra GTC de la standul nostru ramane cel mai tare bolid din targ). La Vodafone am navigat pe internet folosind o conexiune mobila HSDPA la 1,3 Mb/s, iar la Orange am testat serviciile 3G. La titlul de mascota a targului poate candida fara probleme catelul electronic adus de Future Shop pentru amuzamentul vizitatorilor. Ziua Comunicatiilor a inclus o dezbatere organizata de IGCTI asupra efectelor undelor electromagnetice asupra corpului uman.
COMPETITIE. Ultimele doua zile s-au remarcat prin debutul calificarilor pentru World Cyber Games 2006, cea mai mare competitie internationala de sporturi electronice. Professional Gamers League (PGL) a organizat in pavilionul 18 cea mai mare competitie de acest gen desfasurata pana la aceasta data in Romania. ""Hangarul"" a fost umplut cu computere pentru gameri si ""dotat"" cu o zona amenajata pentru spectatori cu peste 200 de locuri, unde au putut fi urmarite meciurile prin intermediul proiectoarelor. N-au lipsit nici comentatorii sportivi. S-au desfasurat concursuri: Counter Strike 1.6, FIFA 2006 si Need For Speed: Most Wanted. Au fost acordate premii in valoare de peste 3.000 de euro.
Evenimentul gamerilor din cadrul CERF a reprezentat doar prima etapa a unei serii de competitii care va desemna cei mai buni jucatori ai anului.

HIGH SPEED. Vodafone, in vizita la standul Jurnalul


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.