Modelul testat a fost un Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D A/T, fabricatie 2006. Traseul expeditiei care a durat opt ore cu totul a fost Bucuresti (P-ta Presei) - Ploiesti - Sinaia - Cuibul Dorului - Bolboci - Padina - Bolboci - Scropoasa -
Modelul testat a fost un Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D A/T, fabricatie 2006. Traseul expeditiei care a durat opt ore cu totul a fost Bucuresti (P-ta Presei) - Ploiesti - Sinaia - Cuibul Dorului - Bolboci - Padina - Bolboci - Scropoasa - Sanatoriul Moroieni - Fieni - Targoviste - Bucuresti.

Chiar si la o varsta ""frageda"" masina n-a ezitat sa-si surclaseze adversarii, starea dezastruoasa a drumului de la Cuibul Dorului determinand un Nissan Patrol supraincarcat sa intoarca dupa numai cinci kilometri din cei aproape 30 pana la cabana Padina, unde intentiona sa ajunga. Surpriza mai mare a aparut aproape de platou, unde din sens opus a aparut un Aro 243, de armata, ai carui pasageri, militari in termen, incercau sa-i asigure traseul degajand drumul cu niste lopeti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.