O noua destinatie atrage turistii romani in aceasta vara: Tenerife, una dintre Insulele Primaverii. Situata in arhipelagul Insulelor Canare, Tenerife este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta, recomandata in orice perioada a anului
O noua destinatie atrage turistii romani in aceasta vara: Tenerife, una dintre Insulele Primaverii.


Situata in arhipelagul Insulelor Canare, Tenerife este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta, recomandata in orice perioada a anului datorita climei blande. Aici temperatura variaza intre 18 si 35 de grade Celsius, astfel ca turistii pot face plaja pe tot parcursul anului. Centrul insulei este dominat de vulcanul Teide, inactiv astazi, cu un varf inalt de 3.718 m. In lunile mai reci, muntele este acoperit de zapada, insa numai la o ora de mers cu masina puteti face o baie relaxanta in apele Oceanului Atlantic. Playa de las America, Costa Adeje, Playa Paraiso sunt cele mai cautate statiuni din sud, renumite pentru plajele amenajate cu nisip foarte fin, adus din adancurile oceanului.
EXCURSII. ""Tenerife este o destinatie noua, care atrage prin exotismul sau. Putem spune ca este cea mai exotica plaja a Europei"", spune Mircea Vladu, directorul Prestige Tours. Turistii pot vizita oraselul Icod de Los Vinos (unde se poate admira arborele ""dragon"", cel mai batran de pe insula), Manastirea San Marcos, unde se afla o cruce de argint de 1,5 metri, sau Garachico, orasul care a pastrat atmosfera de acum 500 de ani. ""Primul charter zboara spre Tenerife la 28 iunie. Transportul se face cu avioane mari, de 180 de locuri, pentru ca zborul dureaza peste sase ore. Ne asteptam la aproximativ 1.500 de turisti de-a lungul acestui sezon estival"", a declarat Adriana Goicea, director Cocktail Holidays. O excursie de o saptamana in Tenerife, la hotel de patru stele, cu demipensiune si asistenta turistica, oferita de Cocktail Holidays, costa 575 de euro de persoana. Cei care doresc un sejur la cinci stele, cu sase nopti de cazare cu demipensiune, oferit de Prestige Tours, vor plati 599 de euro de persoana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.