Preparare: Intr-un castron se amesteca maioneza, iaurtul, marmelada, sucul de lamaie si piperul. Piersicile se taie in felii de marime potrivita si se adauga in compozitia de mai sus. Apoi se pun afinele. Carnea de curcan trebuie fiarta bine inainte, astfel incat sa fie frageda. Se toaca apoi marunt si se adauga si ea peste restul ingredientelor. Se amesteca bine. Se poate decora dupa imaginatie. Se poate servi pe frunze de salata verde.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
5 jocuri de jucat cu copiii în zilele ploioase
Sursa: garbo.ro
-
Oana Radu a pierdut în instanță în fața fostului soț, Cătălin Dobrescu!...
Sursa: kudika.ro
-
Patronatele Bancare și federațiile sindicale au semnat noul Contract Colectiv...
Sursa: futurebanking.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Ciolacu: Copiii noştri au rupt scena la concursul NASA. Șeful PSD se pozează...
Sursa: wall-street.ro