Ingrediente: trei linguri cu maioneza, trei linguri cu iaurt cu continut redus de grasimi, o lingura cu marmelada de portocale, doua lingurite cu zeama de lamaie, o jumatate de lingurita cu piper negru macinat, trei piersici de marime medie, o cana
Ingrediente: trei linguri cu maioneza, trei linguri cu iaurt cu continut redus de grasimi, o lingura cu marmelada de portocale, doua lingurite cu zeama de lamaie, o jumatate de lingurita cu piper negru macinat, trei piersici de marime medie, o cana cu afine, 100 gr carne de curcan(de preferat piept).
Preparare: Intr-un castron se amesteca maioneza, iaurtul, marmelada, sucul de lamaie si piperul. Piersicile se taie in felii de marime potrivita si se adauga in compozitia de mai sus. Apoi se pun afinele. Carnea de curcan trebuie fiarta bine inainte, astfel incat sa fie frageda. Se toaca apoi marunt si se adauga si ea peste restul ingredientelor. Se amesteca bine. Se poate decora dupa imaginatie. Se poate servi pe frunze de salata verde.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.