Pentru amatorii de SUV-uri, Mitsubishi Pajero este in prezent disponibil in cinci versiuni de echipare, dintre care una singura, Intsyle Clasic, este dotata cu o cutie de viteze manuala, 5+1 trepte. Aceasta este totodata si cea mai ieftina va
Pentru amatorii de SUV-uri, Mitsubishi Pajero este in prezent disponibil in cinci versiuni de echipare, dintre care una singura, Intsyle Clasic, este dotata cu o cutie de viteze manuala, 5+1 trepte.

Aceasta este totodata si cea mai ieftina varianta, pretul fiind de 26.990 euro CIP. Celelalte versiuni, Intense S25, Intense E65, Intense Dakar S39 si Intense E64, beneficiaza de cutie automata, 5+1 trepte, tractiune 4X4 nepermanenta.
Cum motorul este acelasi, diesel pe toate versiunile, preturile sunt diferentiate numai de dotari, plecandu-se de la 31.290 euro CIP (Intense S25) si atingandu-se pragul de 33.490 euro CIP, in cazul lui Intense E64.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.