In prezent, celebra papusa Barbie este fabricata in mai mult de 140 de tari din lumea intreaga. Numele intreg al papusii este ""Barbie Millicent Roberts"" si invata la Willows High School! Din 1959 au fost produse mai mult de un miliard de costum
In prezent, celebra papusa Barbie este fabricata in mai mult de 140 de tari din lumea intreaga.

Numele intreg al papusii este ""Barbie Millicent Roberts"" si invata la Willows High School! Din 1959 au fost produse mai mult de un miliard de costume pentru Barbie si prietenii ei. Hainele au fost create de mari designeri de moda: Yves Saint Laurent, Christian Dior, Valentino, Perry Ellis, Oscar de la Renta si Bob Mackie. Bineinteles ca simpatica papusa nu putea ""pierde"" fusta mini din garderoba ei.
Din diverse materiale, lucioase sau mate, cu fundite sau fara, fusta scurta se pare ca ii prieste lui Barbie. Papusa a fost inventata in 1959 de Ruth Handler. Ideea i-a venit cand a vazut ca fetitei ei ii face mare placere sa se joace cu papusi adult facute din hartie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.