Nervosi din cauza infrangerii administrate de Gloria, scor 1-0, stelistii au spart cu pumnii cateva geamuri. Mirel Radoi si Victoras Iacob au ajuns la spital plini de sange. Gloria este singura echipa din Divizia A care a reusit sa invinga in
Nervosi din cauza infrangerii administrate de Gloria, scor 1-0, stelistii au spart cu pumnii cateva geamuri. Mirel Radoi si Victoras Iacob au ajuns
la spital plini de sange.


Gloria este singura echipa din Divizia A care a reusit sa invinga in actuala editie de campionat Steaua de doua ori, cu scoruri simetrice, 1-0.
GREU. Urmele lasate de eliminarea din semifinalele Cupei UEFA nu s-au sters in Ghencea. Parcursul formatiei antrenate de Cosmin Olaroiu este din ce in ce mai anost. Steaua a cazut victima Gloriei lui Jean Padureanu, fiind invinsa cu 1-0. Infrangerea i-a scos din minti pe cei din delegatia echipei campioane.
SCANDAL. Potrivit postului de televiziune Antena 1, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat la finalul jocului ca ""imi doresc sa il vad mort pe Jean Padureanu"". Oficialul stelist a refuzat sa semneze raportul de arbitraj, nemultumit de prestatia lui Marian Salomir. Clubul Gloria a anuntat ca va face un memoriu prin care va cere suspendarea lui Stoica.
CAZ DE TARGA. Stelistii Victoras Iacob si Mirel Radoi au ajuns la spital la finalul jocului, dar nu in urma interventiilor adversarilor. Primul a lovit cu pumnul drept intr-un geam la iesirea de pe teren si a suferit o plaga grava. ""Capitanul"" Stelei a repetat si el gestul lui Iacob si a suferit o plaga la antebratul drept. In conditiile in care, potrivit aceleiasi surse, a suferit o plaga grava la antebratul drept si ambulanta plecase cu Iacob, Radoi a fost transportat pe brate, in huiduielile galeriei steliste, la un autoturism Oltcit parcat sub o peluza, fiind dus la spital pentru a i se acorda primul ajutor. Liderul campioanei a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce un tendon i-a fost sectionat in momentul in care a lovit cu pumnul in geamul din zona vestiarelor. Radoi a fost scos din sala de operatii intr-un scaun cu rotile si transportat cu liftul pana la parter. La iesirea din spital, stelistul le-a multumit medicilor si s-a urcat intr-o masina care l-a transportat la stadion, unde s-a alaturat coechipierilor sai in vederea revenirii la Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.