National - Poli / O noua infrangere pentru Hagi
Un lucru e clar. Hagi nu are acelasi succes ca antrenor asa cum a avut ca jucator. Poli Timisoara a pierdut meciul din Cotroceni cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de
Iulian Tames in minutul 81.
A fost singura ocazie periculoasa
pe care si-au creat-o ""bancarii"".

CFR Cluj - Bacau / Cresc sperantele la podium
Echipa lui Dorinel Munteanu a invins fara drept de apel, 4-0, pe FCM Bacau, in primul meci al etapei, disputat vineri. Succesul apropie formatia clujeana de podium si condamna definitiv la retrogradare echipa moldoveana. Finantatorul CFR-ului, Arpad Paszkany s-a aratat foarte fericit: ""Victoria cu 4-0 sper sa fie de bun augur inaintea meciurilor cu Steaua si cu Rapid. Astept o astfel de victorie de la inceputul campionatului"", a declarat Paszkany.
FC Arges - Se renunta la jucatorii lui Netoiu
Noua conducere a decis indepartarea jucatorilor care apartin directorului general al lui Dinamo, Gigi Netoiu. Astfel, Murgan, Rohat, Costescu si Negoita nu au fost inclusi in lotul pentru meciul de astazi, cu Otelul Galati, programat pe teren propriu, de la ora 17:00. Ei au primit si dezlegare pentru a parasi gruparea din Trivale. In privinta portarului Guso si a stoperului Daouda, imprumutati pana in iarna de Dinamo, nu s-a luat inca nici o decizie.

ETAPA 26