Echipa masculina a Romaniei a obtinut un rezultat similar fetelor la Campionatele Europene din Grecia, de la Volos, castigand medaliile de argint in urma concursului desfasurat ieri. Tricolorii si-au aparat astfel titlul cucerit in urma cu doi an
Echipa masculina a Romaniei a obtinut un rezultat similar fetelor la Campionatele Europene din Grecia, de la Volos, castigand medaliile de argint in urma concursului desfasurat ieri.

Tricolorii si-au aparat astfel titlul cucerit in urma cu doi ani, tot in vechea Elada, la Patras, reusind sa-si prelungeasca la patru ani perioada de suprematie continentala. Cu o componenta schimbata, dupa retragerile lui Marius Urzica si Ioan Suciu, baietii pregatiti de legendarul Dan Grecu au purtat o lupta cu Rusia, echipa care, finalmente, a castigat concursul. Ex-sovieticii au totalizat 272,225 de puncte, romanii au ocupat treapta a doua a podiumului, cu 270,325 de puncte, in vreme ce medaliile de bronz au revenit Belarusului, 268,295. Tot aseara, dupa inchiderea editiei, echipa masculina de juniori a Romaniei a concurat si ea in finala CE de la Volos.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.