O televiziune din SUA a avut ideea de a pune patru viitori preoti catolici in fata tentatiilor lumesti. La final, ei vor alege: castitatea ori placerile trupului. Credinta a devenit tema de reality show. Si asta pentru ca televiziunea americana

O televiziune din SUA a avut ideea de a pune patru viitori preoti catolici in fata tentatiilor lumesti. La final, ei vor alege: castitatea ori placerile trupului.

Credinta a devenit tema de reality show. Si asta pentru ca televiziunea americana A&E a avut ideea de a supune patru aspiranti la statutul de preot al Bisericii Romano-Catolice la diverse probe, in urma carora ei vor hotari daca vor depune juramantul castitatii sau se vor lasa prada ispitelor lumesti.
COMENTARII. Desi se asteptau sa primeasca critici din partea Bisericii, producatorii show-ului, intitulat ""Dumnezeu sau femeile"", au fost apreciati de reprezentantii acesteia. ""Emisiunea ofera o imagine surprinzatoare asupra vietii spirituale, telespectatorii avand ocazia sa mediteze indelung asupra acestui subiect"", a declarat unul din participantii la Conferinta Episcopilor Catolici din Statele Unite. Mai mult, in timpul difuzarii emisiunii, biserica poate plati spatii publicitare pentru a promova credinta in Dumnezeu.

SACRIFICIU. Steve pleaca misionar in Guatemala, iar esecul il pune serios pe ganduri


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.