Nu va mai trece mult timp si Alina Sorescu (foto) ii va lua painea de la gura lui Octavian Ursulescu. In sensul ca interpreta s-a specializat in prezentari de spectacole. Primii care i-au descoperit acest talent ascuns au fost cei din TVR, care i
Nu va mai trece mult timp si Alina Sorescu (foto) ii va lua painea de la gura lui Octavian Ursulescu. In sensul ca interpreta s-a specializat in prezentari de spectacole.

Primii care i-au descoperit acest talent ascuns au fost cei din TVR, care i-au dat pe mana evenimente importante, iar Alina s-a descurcat excelent. Acolo unde alte vedete s-au facut de ras (Tania Budi la ""Cerbul de Aur"" sau Sorana Belciu la ""Callatis""), Alina Sorescu a reusit sa faca fata, fara balbe si fara prompter. Asa se face ca organizatorii de spectacole se inghesuie sa o aduca acolo unde ii este locul: pe scena. Daca mai si canta, cu atat mai bine. Probabil ca Alinei nu i se va schimba niciodata ecusonul de eleva silitoare, fiindca, de mai bine de zece ani de cand s-a lansat, numai despre scoala vorbeste. Nici acum situatia nu s-a schimbat: este studenta la doua facultati, la Sociologie si Comunicare. Daca nu e la
cursuri, e la sala de lectura, la biblioteca sau la concerte. O zi normala din punctul ei de vedere arata astfel: ""Vineri am trei spectacole: la ora 11:00 la Botosani, la ora 15:00 in Bacau si seara, la 19:00, in Bucuresti, la Hilton. Iar in curand ma asteapta Zilele Orasului Slobozia. Imi place postura de prezentator si chiar as vrea sa ma specializez in acest domeniu"". Poate vor lua exemplu si alte fete care cred ca, daca au scos o melodie si-un videoclip, au ajuns vedete.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.