Zdob si Zdub a pregatit ""18 piese tari ca piatra si dulci precum capsunele pentru noua compilatie «Ethno Mecanica»"", anunta cei mai iubiti moldoveni pe propriul site. Albumul contine atat piese nou-noute, cat si remake-uri ale
Zdob si Zdub a pregatit ""18 piese tari ca piatra si dulci precum capsunele pentru noua compilatie «Ethno Mecanica»"", anunta cei mai iubiti moldoveni pe propriul site. Albumul contine atat piese nou-noute, cat si remake-uri ale unor hituri binecunoscute, dar si un remix la ""Zdubii bateti tare"", semnat de DJ Shantel, si un cover la piesa ""Paint it Black"" a legendarilor Rolling Stones.
""HORA COSMICA"". Pana la marea lansare, zdubii scot pe piata, in aceasta vara, doua videoclipuri noi, filmate in Republica Moldova. Primul este pentru remake-ul piesei ""Hora Cosmica"", varianta pentru care instrumentele au fost inregistrate in Frankfurt, vocea la Chisinau, iar masterizarea s-a facut la Moscova. Pe scurt, clipul arata cum zdubii pleaca spre Marte, cu un bagaj imens de butoaie, si transforma Planeta Rosie intr-o crasma cosmica.
""CIOBANEASCA"". Cel de-al doilea videoclip a fost filmat pentru piesa ""Miorita"", un remake pentru mai vechea ""Ciobaneasca"". Roman apare in straie de cioban, Valerica e Schumacher, iar Anatol - ""moon-walk"" gen Michael Jackson in haine de lautar. ""Miorita"" vine cu o linie melodica noua, cu un text facut de Roman Iagupov in colaborare cu Bogdan Dascal si back-vocal in interpretarea surorilor Osoianu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.