Antrenorul Ladislau Bölöni a declarat ca va ramane la Rennes si in sezonul viitor, respectand astfel contractul care expira in iunie 2007.
""Daca voi fi aici in sezonul viitor? Da, bineinteles, si oricum mai am un an
Antrenorul Ladislau Bölöni a declarat ca va ramane la Rennes si in sezonul viitor, respectand astfel contractul care expira in iunie 2007.
""Daca voi fi aici in sezonul viitor? Da, bineinteles, si oricum mai am un an de contract"", a declarat antrenorul. Bölöni a avut un inceput de sezon catastrofal, punandu-se la un moment dat problema demiterii sale. De asemenea, formatia franceza a suferit patru infrangeri in patru meciuri in faza grupelor Cupei UEFA, primind zece goluri si marcand unul singur. O serie de opt victorii consecutive in primavara a permis insa lui Rennes sa reintre in cursa pentru un loc de cupa europeana. In acest moment, dupa ce a incheiat la egalitate, scor 1-1, in restanta cu PSG, primind gol in minutul 90+1, echipa antrenata de Ladislau Bölöni ocupa locul cinci in campionatul Frantei, la doar un punct de ultimul loc care permite accesul in Liga Campionilor. In Franta mai sunt doua etape.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.