Dupa ce i-a demis pe antrenorul Sorin Cartu si pe presedintele Viorel Ilinca, noul patron al echipei pitestene, Cornel Penescu, vrea sa elimine influenta lui Gigi Netoiu de langa club. Revolutia declansata de patronul Cornel Penescu la FC Arges nu

Dupa ce i-a demis pe antrenorul Sorin Cartu si pe presedintele Viorel Ilinca, noul patron al echipei pitestene, Cornel Penescu, vrea sa elimine influenta lui Gigi Netoiu de langa club.

Revolutia declansata de patronul Cornel Penescu la FC Arges nu i-a lovit doar pe Sorin Cartu si pe Viorel Ilinca. Urmatorul vizat este Gigi Netoiu. Directorul executiv al lui Dinamo a ajutat gruparea din Trivale cu cativa jucatori, pe care i-a detinut in coproprietate.
PRIMENIRE. ""Comandantul"" a purtat o discutie joi seara cu noul patron al pitestenilor. A urmat apoi o sedinta la care au participat si Costescu, Poenaru, Rohat, Murgan, Guso, Daouda, Ciprian Tanasa, Bilasco, Cristi Tanase, Marincau si Crivac, jucatori reprezentati de Netoiu. ""Nu imput nimanui nimic, dar trebuie sa-mi pun oamenii mei pentru ca sa-mi duc la bun sfarsit planurile. Vreau sa controlez totul, or Cartu nu era antrenorul meu"", a declarat Cornel Penescu. Acesta le cere jucatorilor sa rupa orice legatura cu oficialul dinamovist, altfel vor fi trimisi sa evolueze la Dacia Mioveni.
FERICIT. Schimbarile declansate in acest moment la clubul argesean au avut darul sa-l bucure pe Constantin Stroe, fostul director al uzinelor Dacia. ""Acum chiar ca e bine ce se intampla la club. Intotdeauna am spus ca la club trebuie sa conduca o singura persoana. De acum inainte o sa vin si eu la meciuri"", a declarat Stroe, ultimul presedinte care a dus pe FC Arges in cupele europene.

DERBY-UL DISPERARII


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.