Steve McClaren, antrenorul lui Middlesbrough, echipa care a spulberat visul stelistilor de a ajunge din nou intr-o finala europeana, va deveni selectioner al Angliei dupa CM 2006.
Potrivit BBC, McClaren, care in prezent este secundul lui Sven
Steve McClaren, antrenorul lui Middlesbrough, echipa care a spulberat visul stelistilor de a ajunge din nou intr-o finala europeana, va deveni selectioner al Angliei dupa CM 2006.
Potrivit BBC, McClaren, care in prezent este secundul lui Sven Goran Eriksson la nationala Albionului, a semnat deja un contract pe patru ani, valabil incepand cu data de 1 august. OPORTUNITATE. ""Stiam ca ma numar printre candidati, dar acest lucru nu mi-a afectat munca la Middlesbrough. Nu cred ca este important daca am fost prima sau a doua optiune, important este ca am fost ales si ca voi fi viitorul selectioner al Angliei"", a declarat tehnicianul. McClaren a adaugat ca acesta este momentul de varf al carierei sale: ""Este o provocare pe care o primesc cu bucurie. M-am simtit excelent la Middlesbrough si le sunt recunoscator tuturor. Totusi, postul de selectioner este o oportunitate pe care nu o puteam refuza"". PERFORMANTE. In 2004, McClaren a reusit sa cucereasca primul trofeu major din istoria de 128 de ani a lui Middlesbrough, Cupa Ligii Angliei, iar anul acesta a condus formatia engleza in finala Cupei UEFA. Primul meci pe care Steve McClaren il va pregati cu echipa nationala este amicalul cu Grecia, programat la 16 august, pe Stadionul Old Trafford din Manchester, dar el va fi prezent si la CM.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.