Steaua Rosie Belgrad a sarbatorit cucerirea celui de-al 24-lea titlu, in fata propriilor suporteri, dupa ce a invins cu 3-1 pe Vojvodina Novi Sad, in ultimul meci de acasa din acest sezon. In plus, elevii lui Walter Zenga au reusit sa termine cam
Steaua Rosie Belgrad a sarbatorit cucerirea celui de-al 24-lea titlu, in fata propriilor suporteri, dupa ce a invins cu 3-1 pe Vojvodina Novi Sad, in ultimul meci de acasa din acest sezon.

In plus, elevii lui Walter Zenga au reusit sa termine campionatul cu un parcurs perfect pe teren propriu: 15 victorii din tot atatea meciuri.
FIESTA. 40.000 de fani au aprins torte inainte si dupa partida de miercuri, iar jucatorii cu fetele si parul vopsite in culorile ros-albe au salutat si au aratat trofeul suporterilor. ""A fost o sarbatoare magnifica si sunt bucuros ca am devenit o parte din istoria mareata a acestui club"", a spus tehnicianul italian la finalul intalnirii cu Vojvodina. Zenga a adaugat ca titlul de campioana se datoreaza ""efortului colectiv"": ""Jucatorii au ajuns la maturitate si au invatat sa gandeasca si sa lucreze ca o echipa. Sunt foarte mandru de ei si de performantele lor"".
AMINTIRI. In momentul in care a primit trofeul, Zenga si-a adus aminte si de Steaua, de unde a plecat cu trei etape inainte de finalul sezonului trecut, fara sa mai apuce sa-si vada elevii campioni: ""Anul trecut mi s-a refuzat posibilitatea de a ridica trofeul de campion pe care l-am cucerit corect cu Steaua. Atunci, acest lucru a fost compensat intr-o oarecare masura de jucatori, care au venit la ceremonie imbracati cu tricouri pe care era inscriptionat numele meu"", si-a amintit italianul. Pentru Zenga si Steaua Rosie sezonul nu s-a incheiat inca. Urmeaza finala Cupei Serbiei-Muntenegru cu OFK Belgrad.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.