VIP-urile si-au luat portia de premii. Miercuri seara, la Grand Hotel Phoenicia, a avut loc editia pentru luna aprilie a Premiilor VIP. A fost o gala fara vedete, dar cu personalitati. Pe Cristian Brancu l-a luat gura pe dinainte si-a zis ca ""va

VIP-urile si-au luat portia de premii. Miercuri seara, la Grand Hotel Phoenicia, a avut loc editia pentru luna aprilie a Premiilor VIP. A fost o gala fara vedete, dar cu personalitati.

Pe Cristian Brancu l-a luat gura pe dinainte si-a zis ca ""va fi o seara cu multe numere"". Se referea la faptul ca revista aniverseaza editia cu numarul 70. Presedintele Televiziunii Romane, Tudor Giurgiu, i-a tinut cu sufletul la gura pe organizatori, caci a sosit la eveniment pe ultima suta de metri. Aparatele foto s-au concentrat pe Ioana Tariceanu. Noul sau look i-a cam dezamagit pe cei prezenti, fiindca sotia premierului nu mai este blonda platinata si cu parul lung, ci si-a tras o tunsoare cu suvite castanii.
PROGRAM. Cand s-a anuntat Premiul de Excelenta, castigatoarea Mirabela Dauer a intrebat: ""Acum ar trebui sa ma prefac surprinsa?"". In plus, cantareata a povestit ca nu avea de gand sa semneze condica. ""Trebuia s-o invitati pe Angela Similea, ca e mai frumoasa"", a zis mai in gluma, mai in serios Mira. Victor Surdu, care venise in calitate de anuntator, fara Angela Similea, a zambit pe sub mustati. Castigatorii Premiului Arte, Ducu Bertzi si Florian Pittis, au sustinut si-un scurt program artistic ajutati de Marius Batu. Cei trei au cantat pana la sosirea starurilor, echipa de handbal masculin Steaua Bucuresti. Antrenorul Vasile Stanga a fost prezent numai cu... imaginea. Mai precis, sportivii au adus portretul sau. Le-a inmanat diploma Leonard Doroftei, care i-a intampinat cu pumnii stransi: ""Hai, cu cine incep?"", a intrebat Doroftei, luand pozitia de lupta. De altfel, micutul Doroftei abia daca se vedea printre handbalisti, fiind nevoit sa topaie si sa se ridice pe varfuri pentru a intra si el in cadru.

CORONITA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.