Patru romani se aflau la bordul navei care a naufragiat miercuri seara in apele din largul Africii de Sud.
Unul dintre ei, electricianul Liviu Baluta, se numara printre cei sapte marinari salvati pana acum, potrivit coordonatorului misiunii d
Patru romani se aflau la bordul navei care a naufragiat miercuri seara in apele din largul Africii de Sud.
Unul dintre ei, electricianul Liviu Baluta, se numara printre cei sapte marinari salvati pana acum, potrivit coordonatorului misiunii de salvare, dar ceilalti trei sunt inca disparuti. Echipajul navei era format din 33 de persoane. Dupa naufragiu, miercuri seara, cinci dintre marinari au fost recuperati din barcile de salvare, iar un al saselea a fost salvat din apa. Inca un supravietuitor aflat intr-o barca a fost recuperat ieri. Autoritatile continua sa ii caute pe cei 26 de disparuti cu mai multe nave si un avion Hercules C-130 al armatei sud-africane. Nava Alexandros T, sub pavilion St. Vincent si Grenadine, naviga intre Brazilia si China cu o incarcatura de otel inainte de a se scufunda. Cauzele exacte ale naufragiului sunt deocamdata necunoscute, dar meteorologii au declarat ca, in momentul accidentului, vremea era nefavorabila.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.