La usa lui Ion Iliescu, in sediul din Str. Atena nr.11, e vanzoleala mare de cand cu Polul Social. Vechiul sau consilier si strajer, Victor Opaschi, imi sufla plin de entuziasm ca de dimineata si pana acum (ora 13:00) au fost mai bine de 30 de persoa
La usa lui Ion Iliescu, in sediul din Str. Atena nr.11, e vanzoleala mare de cand cu Polul Social. Vechiul sau consilier si strajer, Victor Opaschi, imi sufla plin de entuziasm ca de dimineata si pana acum (ora 13:00) au fost mai bine de 30 de persoane, printre care si tinerii lui Geoana din ""Generatia 2008"". Pe Ion Iliescu il gasesc insa sobru si calculat. Ma avertizeaza din start ca nu vrea sa dea replica actualilor lideri ai PSD, iar interviul reflecta aceasta nota concilianta. Pana la un punct. ""Nu eu trebuie sa plec din PSD, ci altii"".


Jurnalul National: Domnule presedinte, dupa ce ati tinut fraiele PSD, sunteti astazi in situatia de a fi amenintat cu excluderea din partid. Cum credeti ca s-a ajuns aici?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.