Desi au anuntat ca pana la 15 mai vor numi noul antrenor, actionarii dinamovisti sunt departe de un consens. In afara de Ioan Andone si Razvan Lucescu, cu cele mai mari sanse de a prelua echipa din vara este italianul Alberto Malesani, fostul antr

Desi au anuntat ca pana la 15 mai vor numi noul antrenor, actionarii dinamovisti sunt departe de un consens.

In afara de Ioan Andone si Razvan Lucescu, cu cele mai mari sanse de a prelua echipa din vara este italianul Alberto Malesani, fostul antrenor al lui Adrian Mutu de la Verona. Conform unor surse din interiorul clubului dinamovist, italianul, sustinut cel mai puternic dintre actionari de Vladimir Cohn, ar avea intaietate pentru conducerea tehnica din viitorul sezon. Varianta Malesani nu a fost infirmata nici de Cristi Borcea, care, alaturi de Nicolae Badea, ar prefera totusi revenirea lui Ioan Andone.
Sansele intoarcerii lui Ando la echipa au crescut dupa ce tehnicianul a ratat primul sau obiectiv cu Omonia Nicosia din acest sezon, ratand Cupa Ciprului dupa ce a fost eliminat in semifinale de Apoel Nicosia. Gigi Netoiu insista pentru aducerea lui Lucescu Jr, care inclina insa pentru inca un sezon in Giulesti. De altfel, patronul George Copos a negat ieri vehement posibilitatea ca Razvan Lucescu sa plece de la Rapid.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.