Un baiat de 16 ani spune ca a fost batut de politisti in timpul unei anchete desfasurate chiar in sediul Politiei! Adolescentul a ajuns miercuri seara la spital, cu mainile umflate si cu urme de lovituri pe spate si obraz. Pana si medicii au fost
Un baiat de 16 ani spune ca a fost batut de politisti in timpul unei anchete desfasurate chiar in sediul Politiei!

Adolescentul a ajuns miercuri seara la spital, cu mainile umflate si cu urme de lovituri pe spate si obraz. Pana si medicii au fost surprinsi, vazand palmele tumefiate ale copilului. Din cauza loviturilor, degetele pareau de trei ori mai mari decat in mod obisnuit. Baiatul povesteste ca a fost chemat la Politie, impreuna cu alti trei prieteni. A fost singurul care a mers fara parinti. Spune ca a fost dus intr-o incapere, iar acolo, agentul de politie l-a lovit cu bastonul de cauciuc peste palme, pentru a-l determina sa recunoasca furtul unui motor. Baiatul spune ca bataile au continuat pana seara, cand a fost lasat sa plece acasa.
INVATAT SA MINTA. ""I-am intrebat pe politisti ce sa-i spun mamei, cand ma va vedea asa lovit. M-au invatat sa povestesc ca m-am batut cu alti prieteni"", a declarat acesta. Mama adolescentului, Laura Micu, este revoltata: ""criminal sa fie, hot sa fie, daca nu e dovedit, politia cum poate sa faca asa ceva!?""
Mihai Soiu, medic primar la Spitalul Judetean, a opinat ca ""a fost batut de un profesionist, care a stiut cum sa dea fara sa lase urme, pentru ca osul nu e lezat"". Comandantul Politiei aradene, subcomisar Ioan Dascalu, a precizat ca ""nu s-a inregistrat inca nici o plangere oficiala"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.