Iuliana Calinescu are masina noua Iuliana Calinescu, actrita pe care toata lumea o stie ca Mona din serialul ""La servici"", goneste din nou pe sosele, la volanul unui Opel Astra. Vedeta si-a achizitionat masina in urma cu doar o saptamana si este

Iuliana Calinescu are masina noua

Iuliana Calinescu, actrita pe care toata lumea o stie ca Mona din serialul ""La servici"", goneste din nou pe sosele, la volanul unui Opel Astra. Vedeta si-a achizitionat masina in urma cu doar o saptamana si este mai mult decat incantata de felul in care functioneaza aceasta. ""Merge bine, consuma putin si are zvac. Pot spune ca ne potrivim de minune!"", a marturisit Iuliana. Noua masina a Iulianei este totusi a treia pe care aceasta o conduce. ""Am carnet de la 20 de ani si tot atunci am avut si prima mea masina, o Dacie. Intre timp am mai avut doua masini, tot Dacii, iar pe ultima dintre ele am vandut-o acum un an, ca sa pot sa strang banii pentru cea pe care o am acum"", a spus actrita.

Raluca Arvat, de servici

protv / la servici / Sitcom / Vineri 0:00


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.