Castigatorii Cupei Challenge au fost primiti ieri la Palatul Cotroceni, jucatorii si antrenorii Stelei fiind decorati de presedintele Traian Basescu cu Ordinul Meritul Sportiv, clasa a II-a. Basescu le-a multumit sportivilor si le-a spus ca Roma

Castigatorii Cupei Challenge au fost primiti ieri la Palatul Cotroceni, jucatorii si antrenorii Stelei fiind decorati de presedintele Traian Basescu
cu Ordinul Meritul Sportiv, clasa a II-a.

Basescu le-a multumit sportivilor si le-a spus ca Romania poate organiza Campionatul Mondial din 2009. ""Regret ca nu am putut asista la meciul de la Bucuresti, mai ales ca s-a jucat cu cupa pe masa. Am aflat scorul la Bruxelles si m-am bucurat mult. Ma uit la voi si vad ca sunt sperante pentru Campionatul Mondial din 2009, in asa fel incat sa nu-l organizam pentru altii, ci pentru noi. Adica sa avem sanse la primele locuri"", le-a spus Basescu handbalistilor.
CADOU. In cadrul ceremoniei, stelistii i-au facut cadou presedintelui un tablou reprezentand un portret al sau si un fanion al clubului cu toate semnaturile handbalistilor. Basescu a ciocnit o cupa cu sampanie cu membrii delegatiei, carora le-a povestit despre perioada in care a jucat handbal la Stiinta Bacau. ""Inainte de Revolutie, era o onoare sa fii primit chiar si de ministrul Apararii Nationale. Ultima data am participat la o asemenea ceremonie in 1983, cand ne-a primit Nicolae Ceausescu, dupa ce am castigat Supercupa Europei"", a spus antrenorul Vasile Stanga. La randul lui, capitanul Viorel Mazilu s-a aratat incantat ca presedintele a tinut neaparat sa-si faca o poza plasat intre el si interul Alin Sania: ""Cred ca ne-a aratat ca ne apreciaza munca prin acel gest. Am incredere ca putem reveni aici si cu echipa nationala"".

IN CUPA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.