Eva Longoria, mare prietena cu Zeta-Jones Eroina din ""Neveste disperate"", Eva Longoria, a dezvaluit ca o idolatrizeaza pe Catherine Zeta-Jones, chiar daca recunoaste ca informatiile sale despre vedeta galeza sunt destul de limitate. Cele doua actr

Eva Longoria, mare prietena cu Zeta-Jones
Eroina din ""Neveste disperate"", Eva Longoria, a dezvaluit ca o idolatrizeaza pe Catherine Zeta-Jones, chiar daca recunoaste ca informatiile sale despre vedeta galeza sunt destul de limitate. Cele doua actrite s-au intalnit prima oara pe platourile de filmare ale ""The Sentinel"". ""Idolul meu era Catherine Zeta-Jones. Intotdeauna am admirat-o. Filmul a fost ca o vacanta. Stateam in cabina si urmaream un meci de baschet cu Michael Douglas si la un moment dat a aparut Catherine. Eram foarte emotionata! Apoi am inceput sa vorbim si sa ne imprietenim.""

Jennifer Lopez, reclama la vinuri georgiene
Potrivit opozitiei georgiene, autoritatile tarii sunt dispuse sa plateasca o jumatate de milion de dolari pentru ca actrita americana Jennifer Lopez sa vina la data de 26 mai la Tbilisi, pentru a sarbatori Ziua Independentei Georgiei si a gusta vinuri georgiene. Faptul ca lui Jennifer Lopez i-a fost trimisa o asemenea invitatie a fost facut public in timpul unei conferinte de presa.

Sharon Stone este o mama buna

Sharon Stone a castigat lupta cu cotidianul britanic Daily Mirror, care s-a obligat sa-i plateasca o suma substantiala drept daune morale si i-a inaintat in mod formal scuze dupa ce a publicat un articol in care insinua ca actrita nu ar fi o mama buna pentru ca si-a lasat copilul in masina pe perioada cat ar fi stat intr-un restaurant pentru a lua o cina romantica alaturi de un barbat. Avocatul actritei a sustinut in instanta ca mai multe articole insinuau ca starul din ""Basic Instinct"" nu este o mama buna si a precizat ca fiul acesteia a fost traumatizat de paparazzi care au surprins instantaneele publicate de Daily Mirror. Suma obtinuta de Sharon Stone in urma intelegerii cu tabloidul britanic nu a fost data publicitatii, insa vedeta a promis ca va dona acesti bani in scopuri caritabile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.