Scriitor
Varsta: 67 de ani A debutat la Editura Eminescu in 1968 cu volumul ""Povestiri diferite"". Proza: ""Banda lui Mobius"" (roman, 1978), ""Sortii iubirii"" (roman, 1988), ""Povestiri"" (1999), ""Oameni normali"" (schite si povestiri, 200
Scriitor
Varsta: 67 de ani A debutat la Editura Eminescu in 1968 cu volumul ""Povestiri diferite"". Proza: ""Banda lui Mobius"" (roman, 1978), ""Sortii iubirii"" (roman, 1988), ""Povestiri"" (1999), ""Oameni normali"" (schite si povestiri, 2000), ""248 de povestiri"" (2001), ""Momente, schite, insemnari"" (2002) Scriitorul Tudor Octavian si-a lansat ieri, in Piata Universitatii, in aer liber, cea mai recenta aparitie editoriala. Este vorba de doua volume de proza scurta, intr-o prezentare exceptionala sub denumirea de ""Povestiri alese"". Lucrarea contine aproximativ 350 de povestioare ""tonice si ironice"", vesele sau mai triste. Este aproape imposibil sa nu te descoperi in unele dintre intamplarile simplului cetatean, Vasile B., devenit deja o figura emblematica pentru ""Scriitorul de la pagina 3"" din Jurnalul National. ""Povestiri alese"" este prima carte dintr-un proiect editorial ambitios al aceluiasi cotidian, ""Scriitori romani de succes"". Pentru noua sa aparitie editoriala, Jurnalul National il declara pe Tudor Octavian ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.