Anul trecut pe vremea asta scriam despre ""George Grigoriu"" - un festival-concurs de muzica usoara din Braila, cu un buget nu foarte mare, dar nici foarte mic - care a umplut-o de respect pe ""Mamaia"". Ei bine, am revenit cu acelasi subiect
Anul trecut pe vremea asta scriam despre ""George Grigoriu"" - un festival-concurs de muzica usoara din Braila, cu un buget nu foarte mare, dar nici foarte mic - care a umplut-o de respect pe ""Mamaia"".

Ei bine, am revenit cu acelasi subiect, pentru ca brailenii se tin tare pe pozitii (impreuna cu Andreea Andrei - fata regretatului compozitor) si organizeaza a doua editie, cu premii destul de serioase; marele trofeu: Volkswagen Golf, premiul I: 2.000 de dolari, premiul II: 1.500 de dolari, premiul III: 1.000 de dolari.
INVITATII. Bugetul alocat este de apreciat, cu atat mai mult cu cat ""George Grigoriu"" n-are pretentii de mare festival, precum un ""Cerb"" sau o ""Mamaie""!
Asadar si prin urmare, intre 5 si 7 mai, la Festivalul ""George Grigoriu"" vor veni si cinci concurenti din Serbia si Moldova, care vor fi acompaniati de Big Bandul Radio, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Angela Similea si Fuego vor sustine recitaluri, iar Octaviaaaaaaan Ursuuuuulescu va fi marele prezentator. Castigatorii din 2005 - Ioana Trasca, Alin Vaduva, Dragos Chircu si Vlad Constantin - sunt invitatii de onoare la aceasta editie. Hai, Braila!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.