Dupa etapa din acest week-end, selectionerul Victor Piturca va anunta lotul cu care ""tricolorii"" vor ataca meciurile amicale din SUA, la 24 mai cu Uruguay, la Los Angeles, si la 27 cu Irlanda de Nord si cu Columbia, la Chicago. Supus unor pre

Dupa etapa din acest week-end, selectionerul Victor Piturca va anunta lotul cu care ""tricolorii"" vor ataca meciurile amicale din SUA, la 24 mai cu Uruguay, la Los Angeles, si la 27 cu Irlanda de Nord si cu Columbia, la Chicago.

Supus unor presiuni enorme din partea conducerii cluburilor implicate in lupta pentru titlu, ale caror nemultumiri vizavi de turneul american au fost consemnate deja in presa, selectionerul Piturca nu se va axa pe un schelet format din jucatori de la Steaua si de la Rapid. Chiar si in aceste conditii, componenta provizorie a lotului ridica deja primele reactii dezaprobatoare.
NEMULTUMIRE. In principiu, antrenorul nationalei ar dori sa convoace doar cate trei jucatori de la principalele candidate la titlu, Mirel Radoi, Dorin Goian, Daniel Oprita, de la Steaua si Danut Coman, Valentin Badoi, Daniel Niculae, de la Rapid. Sportul va fi reprezentata de golgeterul Diviziei A, Ionut Mazilu. Oficiali ai Rapidului ar fi deranjati, pentru ca toti fotbalistii susceptibili de convocare sunt oameni de baza in echipa lui Razvan Lucescu, in vreme ce de la Steaua doar Mirel Radoi si Dorin Goian ar fi titulari certi.
SINCERITATE. In pri-vinta momentului ales pentru acest mini-turneu, presedintele LPF si vicepresedintele FRF, Dumitru Dragomir, a recunoscut: ""Acest turneu nu pica deloc intr-un moment bun, ce sa ne mai ascundem dupa cuvinte. Mai multe nu pot sa spun si nu ma pot opune eu!"".

IRLANDA DE NORD


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.