In ultimii ani, chiar daca am fost martorii unor concerte ""din strainatate"", rareori am avut parte de artisti de top, ca in 2006. Gratie Sorinei Burlacu si companiei Events, in iunie si iulie a.c. cei care iubesc hip-hopul, respectiv punk rocku
In ultimii ani, chiar daca am fost martorii unor concerte ""din strainatate"", rareori am avut parte de artisti de top, ca in 2006.

Gratie Sorinei Burlacu si companiei Events, in iunie si iulie a.c. cei care iubesc hip-hopul, respectiv punk rockul, ii vor putea urmari pe 50 Cent (foto) si Billy Idol, nume de referinta ale celor doua genuri. Concertul artistului international nr.1 din hip-hop si R&B, 50 Cent va avea loc la 14 iunie, pe stadionul Dinamo. Biletele vor fi puse in vanzare la 8 mai, in retelele Altex Megastore, Media Galaxy, la casa de bilete a Salii Palatului si la www.rol.ro, pretul fiind de 69 RON (8 mai-22 mai), 89 RON (23 mai-5 iunie) si 99 RON (6 iunie-14 iunie). Billy Idol (nu mai are nevoie de nici o prezentare!) va canta impreuna cu grupul sau, care-l include pe Steve Stevens, unul dintre cei mai stralucitori chitaristi din lume, intr-un concert (produs de Sfinx Experience) la Arenele Romane, la 10 iulie. La acest concert, inclus in turneul European de promovare al albumului Devila€™s Playground (2005), biletele se pun in vanzare la 22 mai, vor costa 120 RON (22 mai-12 iunie) si 150 RON (13 iunie-10 iulie) si vor fi disponibile la casa de bilete a Salii Palatului si in reteaua de magazine Diverta. (Alex Revenco)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.