Actionarii Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) au aprobat majorarea capitalul social cu 30.000.000 RON, echivalentul a 8,5 milioane euro, au anuntat oficialii bancii. In urma majorarii, Raiffeisen Bank si Schwaebisch Hall-Germania vor detine f
Actionarii Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) au aprobat majorarea capitalul social cu 30.000.000 RON, echivalentul a 8,5 milioane euro, au anuntat oficialii bancii.

In urma majorarii, Raiffeisen Bank si Schwaebisch Hall-Germania vor detine fiecare o cota de 33,324% din capital, iar Raiffeisen Bausparkasse Austria un pachet de 33,35% din actiuni.
""Majorarea de capital era un pas firesc tinand cont de strategia si planurile de expansiune pe care le avem. Am intrat primii pe acesta nisa de piata si vrem sa ramanem lideri"", a declarat Ionut Costea, presedinte Raiffeisen Banca pentru Locuinte. (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.