Un sofer aflat in tranzit prin judetul Valcea a surprins imagini cu un angajat al MAI care jongla la volan, fentand la greu regulile de circulatie. Desi nu era in misiune, ""internistul"" s-a plimbat pe mijlocul strazii si s-a bagat in depasiri p
Un sofer aflat in tranzit prin judetul Valcea a surprins imagini cu un angajat al MAI care jongla la volan, fentand la greu regulile de circulatie.

Desi nu era in misiune, ""internistul"" s-a plimbat pe mijlocul strazii si s-a bagat in depasiri periculoase. Campania ""Stop accidentelor! Viata are prioritate"" nu este si pentru bugetarii de la MAI... Conducatorul auto a imortalizat ""figurile"" angajatului de la MAI, mai mult ca sigur aflat in timpul liber. Imaginile demonstreaza ca, fara pic de stres, soferul mergea pe mijlocul soselei si se baga in depasiri periculoase pe linie continua, desi regimul circulatiei interzice acest lucru. Atunci cand drumul era liber, angajatul MAI se deplasa pe sensul opus de mers, spre disperarea celorlalti participanti la trafic, nevoiti sa nu se puna cu MAI... Respectivul conducator auto, mandru in toate cele, a scapat doar pe moment de radare sau de amenzi pentru spectacolul de pe drum, pentru ca fotografiile doveditoare au ajuns la conducerea IJP Valcea.
SANCTIONAT. ""Un lucru e clar si nu glumesc. Va primi amenda! Pozele au fost listate si de ele se vor ocupa agentii de la circulatie. Am retinut numarul si urmeaza sa identificam persoana care se afla la volan. Va primi procesul-verbal de contraventie. Nu este posibil sa faci astfel de scheme pe drum, mai ales ca nu era in misiune"", a declarat comisarul Florian Marin, adjunctul sefului IJP Valcea. (Alexandra Chivu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.