Astazi se deschide a doua sesiune de licitatii pentru inchirierea sectoarelor de plaja ramase fara proprietar. OFERTE. Pentru cele 17 sectoare au fost depuse 23 de oferte, insa sapte zone au ramas neofertate. Acestea sunt: Navodari I, Cordon lit
Astazi se deschide a doua sesiune de licitatii pentru inchirierea sectoarelor de plaja ramase fara proprietar.

OFERTE. Pentru cele 17 sectoare au fost depuse 23 de oferte, insa sapte zone au ramas neofertate. Acestea sunt: Navodari I, Cordon litoral Eforie Nord - Eforie Sud, Eforie Sud, Tuzla, Olimp I, Cap Aurora si Mangalia. In plus, pentru sectoarele Navodari IV, Venus I si II a fost depusa cate o oferta. ""Daca nu sunt operatori sau este o singura oferta, noi vom administra plajele considerate de investitori neinteresante"", a declarat Catalin Anton, purtator de cuvant la Directia Apele Dobrogea Litoral (DADL). Cea mai atractiva zona scoasa azi la licitatie este Costinesti II, care a primit cinci oferte. (Elena Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.