Salvator BGS
Varsta: 33 de ani A salvat viata unui baietel de 3 ani disparut pe dealurile de langa satul Chilii, judetul Buzau. Este casatorit si tata al unui baietel de 7 ani A ales sa devina salvator pentru ca iubeste oamenii. Vreme de 5
Salvator BGS
Varsta: 33 de ani A salvat viata unui baietel de 3 ani disparut pe dealurile de langa satul Chilii, judetul Buzau. Este casatorit si tata al unui baietel de 7 ani A ales sa devina salvator pentru ca iubeste oamenii. Vreme de 5 ani a activat in cadrul armatei, iar timp de 7 luni a fost in misiune ONU in Angola. Din 2002 a ales sa lucreze in Divizia de Securitate a BGS, iar colegii de aici l-au poreclit, in amintirea vremurilor trecute, ""Angola"". In dimineata zilei de 1 mai, Marius l-a gasit in viata pe Radu Nicolae, un baietel de numai 3 ani disparut pe 29 aprilie. ""Cand l-am vazut acolo nu ne-a venit sa credem, parca era o naluca. Statea in fund pe pamant, cu caciulita trasa pe ochisori. Am ajuns langa el si, pentru cateva secunde, am plans de fericire"", marturiseste salvatorul. Odata cu infiintarea oficiala a Asociatiei BGS, organizatie non profit, Marius a obtinut si titulatura oficiala de ""salvator"". Si, ca toti ceilalti colegi ai lui, a facut cursuri de pregatire in alpinism, speologie, de rescue-diver si de paramedic. Are si un motto pe care-l urmeaza in misiunile de salvare: ""Nu da inapoi de la nimic, incearca imposibilul!"". Pentru curajul sau, Jurnalul National il declara pe Marius Marica, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.