Exista cantareti si cantareti. Unii se incapataneaza sa-si pastreze stilul, in timp ce altii o dau pe comercial. A se citi manele, cu tot felul de influente: disco, pop, dance. Acestia din urma se bucura la castig, dar pierd din ce in ce mai mult pu

Exista cantareti si cantareti. Unii se incapataneaza sa-si pastreze stilul, in timp ce altii o dau pe comercial. A se citi manele, cu tot felul de influente: disco, pop, dance. Acestia din urma se bucura la castig,
dar pierd din ce in ce mai mult public.

TNT nu mai sunt ce-au fost. Au un nou look, dar nu mai au acelasi suflu ca la debut. De cand au ramas doar doua, ""explozivele"" par ca s-au rasuflat. Mai bine cantau ""Ani de liceu""! Dar daca nu mai au un Florin Bogardo care sa le mai dea o piesa de succes, se multumesc si cu ""Strada mea"" o melodie la fel de subtire ca si ele. Trupa Alb-Negru incepuse in forta o cariera care parea destul de solida. La ""Festivalul Cantecului de Dragoste"" au fost la un pas de a castiga Premiul presei. Cu toate acestea, si Alb-Negru a cazut in pacat: si-a tras un videoclip cu fetite, la o piesa prea slaba pentru potentialul lor. Rusinica!
KITSCH-OS, DE SUS PANA JOS! Pana si Lavinia, fosta Spicy, munceste de zor sa repare ce a stricat pe vremea cand canta despre party-uri in bikini. In mare masura, a reusit sa-si refaca imaginea de fotomodel si sa arate si ea a solista. Mai ales dupa ce a cantat live muzica populara intr-o emisiune, chiar ne-a convins ca are un cuvant de spus in show-biz. In timp ce interpreti mai cunoscuti, precum Silvia Launeanu si Daniel Robu, s-au stricat de tot. Ultima lor piesa, care beneficiaza si de un videoclip pe masura (cu fete care dau din popou), e o manea disco. Refrenul rezuma insa perfect intorsatura pe care a luat-o cariera lor: ""E scandalos!"" Trist, foarte trist, fiindca fata cu vioara poate mai mult decat sa-si scuture pletele si sa-si arate decolteul intr-un videoclip care miroase a Salam sau Costita. Ce sa mai spunem de Sexxy care au dat-o de-a dreptul pe manele! Dupa ce ne-au zgariat urechile cu versuri de genul ""Colega mea a plecat de mult / Nu am rabdare s-o mai ascult"", fostele exotice au abordat refrene si mai simple: ""Ti na, ya ya ya ya / Eu pentru tine sunt, fata Morgana"". Si uite-asa, Claudia si Julia raman doar... sexy. Iar concluzia o putem trage tot din versurile lor: ""Este scandalos/ Este periculos"" canta fetele Sexxy. Iar A.S.I.A. pune punctul pe ""i"": ""Suna periculos / De sus pana jos""!

IMPAS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.