Seria esecurilor suferite de trupa lui Florin Marin in ultimele meciuri din campionat ar putea avea repercusiuni imediate asupra componentei actionariatului. INTENTIE. Conform unor surse apropiate gruparii din Stefan cel Mare, cativa dintre acti

Seria esecurilor suferite de trupa lui Florin Marin in ultimele meciuri din campionat ar putea avea repercusiuni imediate asupra componentei actionariatului.

INTENTIE. Conform unor surse apropiate gruparii din Stefan cel Mare, cativa dintre actionari pun la cale un plan de inlaturare a omului de afaceri Vasile Turcu, recunoscut drept un apropiat al fostului presedinte Ioan Becali. Un alt motiv ar fi acela ca Turcu este unul dintre putinii actionari care nu agreeaza revenirea lui Ioan Andone pe banca tehnica.
CONFIRMARE. ""Am auzit si eu, dar ma deranjeaza ca nu sunt barbati si vorbesc pe la colturi, in loc sa ma invite la club si sa vorbim fata in fata. Probabil ca ii deranjeaza ca spun lucrurilor pe nume. Daca asta se doreste, dragoste cu sila nu se face. Sa-mi arate o hartie cu banii pe care i-am investit, asa cum au facut cu Giovani Becali, sa-mi puna banii pe masa, si plec in secunda urmatoare. Am venit la Dinamo sa facem treaba. Nu s-a putut, nu este vina mea"", a recunoscut Turcu.

AU PLECAT DUPA ANDONE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.