Fotomodelul roman Alina Puscau a fost implicat intr-un scandal amoros, dupa ce a fost prins in pat cu regizorul Brett Ratner, de catre prietena acestuia, actrita Lindsay Lohan. Starul din ""Fete rele"" habar nu avea ca regizorul filmului ""X-men:
Fotomodelul roman Alina Puscau a fost implicat intr-un scandal amoros, dupa ce a fost prins in pat cu regizorul Brett Ratner, de catre prietena acestuia, actrita Lindsay Lohan.

Starul din ""Fete rele"" habar nu avea ca regizorul filmului ""X-men: Ultima infruntare"" are o logodnica, in persoana romancei. Lohan a facut mare scandal cand, in urma unei vizite neanuntate, a gasit-o pe Puscau in patul lui Ratner. Un martor al scandalului, citat de www.mirror.co.uk, a declarat ca ""Alina a sarit din pat si a devenit nervoasa. Au inceput amandoua sa tipe si s-au batut in casa si in drum spre masina"". Lui Puscau nu-i prea pasa de scandal si de alte eventuale prietene ale lui Brett, de vreme ce regizorul i-a daruit deja inelul de logodna.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.