Amenintata de apropierea lui AC Milan, Juventus a avut un debut fulminant de meci in fata Sienei. In minutul 8, Adrian Mutu semna deja golul de 3-0, dupa ce Vieira si Trezeguet perforasera deja de doua ori poarta adversa. De altfel, acesta a fost
Amenintata de apropierea lui AC Milan, Juventus a avut un debut fulminant de meci in fata Sienei.

In minutul 8, Adrian Mutu semna deja golul de 3-0, dupa ce Vieira si Trezeguet perforasera deja de doua ori poarta adversa. De altfel, acesta a fost si scorul final, rezultat care a permis torinezilor sa-si pastreze avansul de trei puncte fata de Milan, cu doua etape inainte de finalul sezonului. Mutu a fost notat cu 6,5 de Agentia Datasport: ""A marcat punctul care a adus siguranta in tabara lui Juve. Desfasurat pe partea dreapta, nu a reusit sa-si puna in valoare calitatile in zona portii, insa din punct de vedere tactic prezenta sa a fost importanta"". Romanul a fost schimbat in minutul 58 cu Zebina.
NEBUNIE. Tot in etapa a 36-a, Roma lui Chivu a terminat la egalitate, 4-4, un meci nebun disputat in deplasare impotriva lui Chievo. Fundasul roman a provocat un penalty si a primit un cartonas galben in minutul 64. Intr-o alta partida, Palermo a castigat cu 1-0 in fata Fiorentinei. Bogdan Lobont a fost integralist la violeti, insa n-a avut ocazia sa se confrunte cu Paul Codrea, pentru ca acesta nu a evoluat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.