Deznodamantul ultimului mare derby al campionatului, Steaua - Rapid 0-2, transforma ultimele cinci etape intr-un adevarat razboi pentru cucerirea titlului. In ordinea clasamentului la zi, Rapid, Sportul, Steaua si Dinamo sunt angrenate intr-o l
Deznodamantul ultimului mare derby al campionatului, Steaua - Rapid 0-2, transforma ultimele cinci etape intr-un adevarat razboi pentru cucerirea titlului. In ordinea clasamentului la zi, Rapid, Sportul, Steaua si Dinamo sunt angrenate intr-o lupta mai aspra si mai deschisa ca niciodata, in care nu-si mai permit nici un pas gresit. PE VAL. Dupa ce au invins Steaua pe ""Lia Manoliu"", revansandu-se dupa eliminarea din Cupa UEFA, rapidistii lui Razvan Lucescu vin tare din urma. Calificati si in finala Cupei, giulestenii au un moral de fier si evolutia sigura din derby ii face sa spere la un event care in tur parea doar o himera. Alaturi de Rapid, in mare voga este si Sportul Studentesc, transformata dintr-o ""gasca nebuna"" intr-o echipa din ce in ce mai matura. Dezinvoltura cu care joaca echipa din Regie ar putea provoca la finalul sezonului o surpriza uriasa. IN CRIZA. Cu doua restante de disputat, Steaua ramane intr-un usor avantaj, insa, dupa esecul de la Middlesbrough si infrangerea de duminica seara, trupa lui Cosmin Olaroiu pare daramata din punct de vedere psihic si fizic. Dinamo isi continua seria mizerabila si incredibilul 4-5 din Stefan cel Mare, cu Sportul, a provocat, cu mici exceptii, un sentiment puternic de resemnare. INCREDERE
""Platim tribut din puncte de vedere fizic, dar si psihic dupa meciul cu Middlesbrough, dar nu ne este teama ca putem rata titlul. Se stie foarte bine ca asemenea momente apar in viata fiecarei echipe. Trebuie sa gasim puterea sa trecem peste aceste probleme""
Cosmin Olaroiu
antrenor Steaua PRUDENT
""Steaua are avantajul celor doua restante. As putea spune ca Sportul nu este o amenintare, deoarece este pentru prima oara in aceasta situatie, dar mai sunt cinci etape si orice echipa poate fi periculoasa. Nu scot din calcul nici pe Dinamo. In nici un caz nu putem vorbi de event""
Razvan Lucescu antrenor Rapid LINISTE
""Spre deosebire de Steaua, Rapid sau Dinamo, echipei noastre ii lipseste presiunea. Jucatorii mei evolueaza ca si cum n-ar avea nimic de pierdut si isi doresc sa castige toate meciurile. Suntem acolo in fata si orice se poate intampla in acest final""
Gheorghe Multescu
antrenor Sportul ALT OBIECTIV
""Nu mai poate fi vorba despre titlu, trebuie sa ne luptam pentru un loc de Cupa UEFA. Sportul este o echipa care a avut un parcurs foarte bun. Are tot dreptul sa spere la titlu sau la o cupa europeana. Daca joaca in continuare la fel, va pune probleme oricarei echipe""
Florin Marin
antrenor Dinamo PREVIZIUNE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.