In show-bizz-ul occidental, succesul se hraneste mai mult din valoare si mai putin din imagine. Fetele Cheeky fac si ele ce pot sa supravietuiasca muzical. La cativa ani de la lansarea in Marea Britanie, gemenele romance Monica si Gabriela Irimia,
In show-bizz-ul occidental, succesul se hraneste mai mult din valoare si mai putin din imagine. Fetele Cheeky fac si ele ce pot sa supravietuiasca muzical.

La cativa ani de la lansarea in Marea Britanie, gemenele romance Monica si Gabriela Irimia, cunoscute sub numele de scena Cheeky Girls, sunt mai populare pentru actiunile caritabile la care participa decat pentru muzica pe care o canta. De altfel, din cele sapte piese pe care le-au inregistrat pana acum, singura care a ramas oarecum in memoria ascultatorilor este prima si cea mai veche dintre ele, ""Cheeky Song"" (Touch My Bum). Fetele nu-si pierd insa speranta ca succesul va rasari din nou pe strada lor. Asa ca tin cat pot legatura cu putinii fani, iau parte la mai toate evenimentele la care sunt invitate si din cand in cand mai inregistreaza un cantecel.
DONATIE. Luna aceasta este una mai speciala, caci vor lansa nu una, ci doua piese, ca avanpremiera pentru albumul pe care-l pregatesc pentru 2006. Una dintre melodii, ""The Farm Yard Hookey"" este o adaptare a cantecelului pentru copii ""Hookey Cookey"" si la inregistrare a participat Lory, nepoata in varsta de 6 ani a gemenelor Irimia. ""Vrem sa donam banii obtinuti din vanzarea acestei piese copiilor nevazatori. Lory a trecut deja prin doua operatii la ochi, fiind suferinda din nastere. Se simte mai bine acum, dar intelege prin cata suferinta poate trece un copil, in lupta lui de a-si recapata vederea. Am fost impresionate de curajul ei, dar si de vocea sa cristalina. Impreuna, am inregistrat piesa intr-o singura
dupa-amiaza"", spun gemenele pe site-ul lor. Cealalta melodie este in stilul Cheeky Girls, se numeste ""Ia€™m Too Sexy"" si se vrea hitul verii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.