Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu (foto), i-a vizitat ieri pe sinistratii din comuna doljeana Rast, dar si pe cei din Spantov, judetul Calarasi. Nicolaescu a constatat ca starea de sanatate a oamenilor din tabara nu este foarte buna si ca mul
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu (foto), i-a vizitat ieri pe sinistratii din comuna doljeana Rast, dar si pe cei din Spantov, judetul Calarasi.

Nicolaescu a constatat ca starea de sanatate a oamenilor din tabara nu este foarte buna si ca multi dintre ei au ramas fara medicamente.
PROMISIUNI. El a promis ca autoritatile vor lua legatura cu medicii de familie pentru prescrierea retetelor. Ministrul Nicolaescu a precizat ca o masura urgenta care se impune este separarea oamenilor de animalele lor: ""Am vorbit cu primarul sa facem niste tarcuri, sa separam oamenii. Aceasta separare din punct de vedere sanitar trebuie realizata"". O alta masura dispusa de ministru a fost amplasarea unui cort in care sa fie improvizata o sala de mese, astfel incat alimentatia oamenilor sa se faca in conditii de igiena.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.