HARDCORE. Primul eveniment Rock Your Mind club session va fi organizat in luna februarie. Gandita sub forma unui club session, seara Rock Your Mind punk hardcore va fi gazduita de Clubul Fire din Bucuresti. La 16 februarie, se vor dezlantui energiile
HARDCORE. Primul eveniment Rock Your Mind club session va fi organizat in luna februarie. Gandita sub forma unui club session, seara Rock Your Mind punk hardcore va fi gazduita de Clubul Fire din Bucuresti. La 16 februarie, se vor dezlantui energiile a trei trupe exponente ale genului: o trupa straina ""clasica"": 25 Ta Life (USA), o trupa ""tanara speranta"": Manifestation (Germania) si replica romaneasca: Implant pentru refuz (Timisoara). (R.G.)
PREMIU. Festivalul ""Peninsula"" din Targu-Mures a fost premiat la Brasov la cea de-a sasea editie a ""Superlativelor Turismului Romanesc"". La categoria produs turistic estival, Festivalul Callatis din Mangalia si TIFF (Festivalul International de Film Transilvania) au fost pe lista nominalizatilor. (R.G.)
VERBAL. Dupa ani buni de anonimat, a venit si randul lor. Trupa de hip-hop Verbal (K-rie si Baboi) si-a lansat primul album, ""Operatiunea XXX"", in clubul Nemo, unde invitatii serii au fost Sisu si Puya. Colaborarea cu Gianny Munteanu, manager al trupei Parazitii in 2001, a incurajat Verbalul sa se implice in ""Actiunea Instrumentalul"", proiect demarat de Parazitii. O perioada, concertele baietilor s-au desfasurat in cluburi, cele in aer liber fiindu-le interzise. Puya este capul limpede, cel care i-a sustinut in acest proiect pe cei doi hip-hopperi din Ramnicu-Valcea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.