Gala folk ""Om Bun"" aduna 11 coechipieri pentru marea ""confruntare"" de pe scena Salii Palatului. Meciul din 4 mai al Nationalei de folk a Romaniei incepe de la ora 19:30 si dureaza aproape patru ore, fara pauza. Victor Socaciu, ""antrenorul-
Gala folk ""Om Bun"" aduna 11 coechipieri pentru marea ""confruntare"" de pe scena Salii Palatului. Meciul din 4 mai al Nationalei de folk a Romaniei incepe de la ora 19:30 si dureaza aproape
patru ore, fara pauza.


Victor Socaciu, ""antrenorul-om bun"", ii invita pe suporterii folkului la o gala maraton. Folkistii care ""joaca"" la Sala Palatului sunt Ada Milea, Doru Stanculescu, Ducu Bertzi, Florian Pittis, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Nicu Alifantis, Pavel Stratan, Tatiana Stepa, Vasile Seicaru, Victor Socaciu. Meciul va fi inregistrat si transmis pe www.radio3net.ro.
Biletele costa intre 200.000 de lei si 400.000 de lei vechi si le puteti cumpara de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, Teatrul National si Teatrul ""Ion Creanga"".
PREMII. ""Va fi o mare sarbatoare! Este pentru a doua oara cand Gala «Om Bun» va fi in Bucuresti, nu numai in provincie. Vom face si «duete» si vom interpreta cele mai cunoscute cantece de la inceputurile miscarii folk. Nu va lipsi nimic!"", ne-a declarat Victor Socaciu. Daca Nationala de folk a fost convocata, Jurnalul National va acorda si premii. Impreuna cu Florian Pittis, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Nicu Alifantis, Tatiana Stepa, Vasile Seicaru, Victor Socaciu, asta-vara am sabotat kitsch-ul, cantecele obscene si manelele care au pus stapanire pe vacantele noastre si ne-am spus ""FOLK YOU!"" razand, plangand si cantand. Merita asadar ca ""oamenii buni"" enumerati mai sus sa primeasca premiile ""FOLK YOU!"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.