Lista largita a selectionerului Victor Piturca pentru apropiatul turneu de meciuri amicale pe care tricolorii il vor sustine in ultima decada a lunii mai cuprinde 27 de jucatori. ""Vom face tot posibilul pentru a avea la dispozitie cei mai buni j
Lista largita a selectionerului Victor Piturca pentru apropiatul turneu de meciuri amicale pe care tricolorii il vor sustine in ultima decada a lunii mai cuprinde 27 de jucatori.

""Vom face tot posibilul pentru a avea la dispozitie cei mai buni jucatori. Vreau sa-i anunt pe conducatorii echipelor din tara ca nu voi face nici o exceptie"", a avertizat antrenorul echipei nationale.
STRANIERI. Alaturi de numele obisnuite, precum Lobont, Chivu, Mutu, Contra, Tamas sau Cocis, pe care FRF face eforturi sa-i poata ""elibera"" de la echipele lor de club, selectionerul Piturca a decis ca lotul pentru stagiul american sa fie bazat pe un nucleu format din jucatorii din campionatul intern. O surpriza ar putea-o reprezenta convocarea in premiera a mijlocasului de origine romana al echipei germane FC Köln Albert Streit, care si-a dat acceptul deja pentru a imbraca tricoul nationalei Romaniei.
DIVIZIA A. Asa cum era de asteptat, multi jucatori vor proveni de la cele mai in forma echipe din Divizia A, Steaua, Rapid si Sportul.
Iata lista lui Victor Piturca: Ogararu, Goian, Ghionea, P. Marin, Nicolita, Radoi, Bostina, N. Dica si Oprita (Steaua); D. Coman, Maftei, M. Constantin, Badoi, D. Niculae, V. Moldovan (Rapid); T. Balan, C. Lazar, Mazilu (Sportul); Cr. Munteanu, Moti, Cl. Niculescu (Dinamo). (Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.