Astazi se vor disputa primele doua meciuri ale etapei a 25-a. Debutul rundei va avea loc la Targu Jiu, unde Pandurii va intalni pe Jiul Petrosani (ora 17:00, Telesport). Confruntarea dintre cele doua echipe miniere va fi condusa la centru de Aure
Astazi se vor disputa primele doua meciuri ale etapei a 25-a. Debutul rundei va avea loc la Targu Jiu, unde Pandurii va intalni pe Jiul Petrosani (ora 17:00, Telesport).

Confruntarea dintre cele doua echipe miniere va fi condusa la centru de Aurelian Simion, ajutat de asistentii Miklos Nagy si Traian Marchis. Desi nu sunt scutiti de grijile retrogradarii, oaspetii s-au declarat foarte optimisti inaintea partidei. ""Pentru noi si un meci egal este avantajos. Partida nu este una decisiva, pentru ca suntem ca valoare peste Pandurii. Nu au ei fata sa ne bata. Nu avem cum sa pierdem la Targu Jiu"", a declarat ieri mijlocasul Jiului, Adrian Drida.
ACTIUNI. In cel de-al doilea meci al zilei se vor intalni Poli Timisoara si FC Arges (ora 20:00, National TV). Partida va fi arbitrata de o brigada formata din Cristian Balaj, Zoltan Szekely si Claudiu Tripa. Intrunita miercuri, Adunarea Generala a gruparii pitestene a hotarat o majorare de capital prin care doua societati patronate de fratii Cornel si Ilie Penescu si-au marit aportul social de la 29% la 51%, devenind actionari majoritari ai clubului. Structura de conducere a FC Arges a ramas aceeasi: Gheorghe Pieca, presedinte al Consiliului de Administratie, si Viorel Ilinca, presedinte executiv.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.