Presedintele PD Emil Boc le-a cerut ieri demnitarilor partidului, impotriva carora a inceput urmarirea penala, sa se autosuspende din functiile politice si administrative. El a precizat ca este o ""recomandare personala"" pe care o face, in timp
Presedintele PD Emil Boc le-a cerut ieri demnitarilor partidului, impotriva carora a inceput urmarirea penala, sa se autosuspende din functiile politice si administrative.

El a precizat ca este o ""recomandare personala"" pe care o face, in timp ce conducerea PD a decis ieri doar ca acestia sunt obligati sa informeze Biroul Permanent cand devin urmariti penal, altfel risca sa fie ""demisi imediat"". Deciziei BPN se supun pana acum trei demnitari PD: deputatii Ion Gontea, Stelian Dutu si secretarul de stat Ionel Mantog. Dintre acestia numai Dutu
s-a prezentat ieri in fata conducerii PD aratand ca toate plangerile pe care le are la DNA sunt depuse de PSD Constanta, mai ales in contextul alegerilor pentru Consiliul Judetean, si ca cele solutionate pana acum au fost favorabile lui. Potrivit lui Boc, Dutu a cerut termen pana la 10 mai, cand, la cererea sa, se va prezenta la DNA pentru a depune toata documentatia cu care sa isi probeze nevinovatia. (Oana Stancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.