Potrivit operatorilor de telefonie mobila, duminica, in prima zi de Pasti, numarul mesajelor SMS a crescut de trei, pana la cinci ori fata de media unei zile obisnuite. In perioada 22-24 aprilie 2006, din reteaua Orange au fost transmise peste 24
Potrivit operatorilor de telefonie mobila, duminica, in prima zi de Pasti, numarul mesajelor SMS a crescut de trei, pana la cinci ori fata de media unei zile obisnuite.

In perioada 22-24 aprilie 2006, din reteaua Orange au fost transmise peste 24 de milioane de mesaje scrise (SMS). La 23 aprilie, numarul mesajelor transmise a fost de peste trei ori mai mare fata de o zi obisnuita, iar numarul de mesaje multimedia (MMS) a crescut cu 40%. In aceeasi perioada (22-24 aprilie), clientii Orange au efectuat peste 31 de milioane de apeluri. La 23 aprilie, numarul apelurilor efectuate de abonatii Orange a crescut cu 20% fata de o zi obisnuita.
Intre 22 si 24 aprilie, utilizatorii Cosmote au trimis de doua-cinci ori mai multe SMS-uri fata de un week-end obisnuit. Pe 22 si 24 aprilie, utilizatorii Cosmote au trimis de doua ori mai multe SMS-uri si de cinci ori mai multe mesaje in duminica Pastilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.