Experiment artistic cu baloane Zece baloane imprimate cu diverse modele florale si-au luat zborul deasupra Lacului West din Hangzhou, o provincie din estul Chinei, incantand privirile a mii de curiosi care au luat parte la evenimentul de arta ""Th

Experiment artistic cu baloane

Zece baloane imprimate cu diverse modele florale si-au luat zborul deasupra Lacului West din Hangzhou, o provincie din estul Chinei, incantand privirile a mii de curiosi care au luat parte la evenimentul de arta ""The Hope in Spring Time"". Diametrul unui balon masoara 2,5 metri.

Viu cu 12 cuie in cap

Un barbat de 33 de ani din Portland a fost internat la spital acuzand migrene puternice. La radiografie i s-au ""gasit"" in cap 12 cuie a cate 5 centimetri fiecare. Barbatul a recunoscut in final ca este vorba de o incercare de sinucidere cu ajutorul unei masini de batut cuie.

Germania - Si-a plimbat mama moarta prin tara
O femeie de 53 de ani din Germania a fost amendata de politie pentru ca si-a ""plimbat"" mama moarta prin tara, in masina personala, in intentia de a evita cheltuielile pentru transportul specializat. ""Cadavrul era pe scaunul din spate, fara centura de siguranta, fapt ce nu mai avea nici o importanta in acest caz. Era acoperit cu rufe, pentru a nu fi observat dinafara"", a declarat un purtator de cuvant al politiei.
Inedit - David Blaine va dormi sub apa
Iluzionistul american David Blaine, care a stat 44 de zile fara mancare intr-o cusca la Londra, in 2003, isi propune de data aceasta sa petreaca sapte zile sub apa, intr-o sfera de sticla expusa in centrul New York-ului. La 1 mai, el intentioneaza sa intre pentru o saptamana intr-un acvariu sferic de 2,5 metri instalat in Lincoln Center, marele centru cultural din Manhattan care include intre altele Metropolitan Opera si New York City Ballet. Magicianul de 33 de ani va primi hrana lichida si oxigen prin intermediul unui tub.
SUA - Inghitit de o gaura
Un profesor american a murit asfixiat dupa ce a fost inghitit de o groapa enorma care s-a deschis brusc in sufrageria casei sale. Jason Chellew, se afla acasa, vineri seara, la Alta (nordul Californiei), impreuna cu sotia sa insarcinata, cand o gaura aparuta brusc in podeaua din sufrageria sa l-a inghitit. Potrivit autoritatilor, casa ar putea fi ridicata pe o mina subterana abandonata de mai multe decenii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.